infinit 28.08.20

te intrebi ce culoare are infitinitul?! e ca si cum ai descrie ce gust are fericirea si ce culoare are iubirea sau poate cum poti descrie bucuria pe intelesul unui om depresiv.

infinitul nu are culoare, nu are nici o pasiune la vedere sau ascunsa. infinitul e o stare, e un cantec blajin care ne alinta auzul, e o libertate de care suntem dependenti aidoma unei flori de caldura soarelui. infinitul este nemarginerea dorintei fierbinti care arde mocnit in noi asemenea unui carbune abia scos la lumina, este iubirea frumoasa care nu stie unde incepe, unde continua si unde se termina. infinitul este sufletul care bate neincetat in noi si care aduce linistea de care avem atata nevoie.
infinitul nu se explica in cuvinte, el este vazut si apreciat de ochii pe care niciodata nu stim cand ii vom inchide pentru totdeauna. nu are o culoare definita, dar are intotdeauna cele mai frumoase nunate, nu are un gust precis dar stim ca e ceva fin care nu se poate egala cu nimic in lumea asta. e o stare care iti inunda corpul si care te face sa radiezi si sa simti ca traiesti la un alt nivel.
infintul nu se poate desena cu o forma fixa dar il putem creioa in mintea si in sufletul nostru cu fiecare respiratie si traire.
il vedem acolo unde nimeni nu indrazneste si il antigem acolo unde se termina visele… e tot ce ne ramane atunci cand toti si toate dispar iar noi ramanem singuri asteptand o raza de soare sa ne incalzeasca.
infinitul e dragostea nemarginita si iubirea fara margini pe care nu contenim sa o avem si sa o impartasim sub diferite forme.

ai ceva de adaugat ?!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.