gand 14.03.019

sa uitam de bun simt, buna crestere, intimitate si limita de discretie. astazi nu se mai poarta, s.a uitat. toata lumea e mai mult decat curioasa si mai mult decat uituca.
uitam sa fim oameni, sa oferim si sa ne bucuram de ceea ce avem si de ceea ce primim.
iarta.ma mama dar viata asta a devenit o jungla si pentru a putea rezista, trebuie sa uit uneori de 7 ani de acasa. 
noi nu mai avem nici ochi pentru cei mai neajutorati ca noi, pentru batranii care nu miros urat din cauza bolii sau a urinei si pur si simplu a unui sistem care este atat de bolnav incat a uitat sa se spele de rele si a lasat murdaria pe bunicii nostri.
imi pare rau ca oamenii nu mai au sau ce au dau pe mirajul pariurilor sau pe licoarea lui Bahus intrand sau reintrand in lumea lor perfect ori in lumea viselor cu ajutorul substantelor interzise.
stiu ca suntem saraci, stiu atat de bine pentru ca tanjim dupa atat de multe si nu avem decat in ziua de salariu, pensie sau alocatie o parte din ce ne incanta sufletul pentru ca asa e viata asta azi visezi, maine ai dar pe jumatate iar poimaine Dumnezeu cu mila.
am devenit gretosi, curiosi si neintelesi. suferim incet dar sigur de depresie, de bipolarism, de nesiguranta, de neputinta si degeaba, nu recunoastem nimic si refuzam ajutorul celor din jur chiar daca ne iubesc sau pur si simplu ne vor binele…
imi pare rau ca ne.am transformat in fiare, hiene, animale si ne mancam intre noi mai rau ca bietele fiinte din padure, jungla sau safari. se pare ca fiinta umana nu a invatat nimic de la ele nici sa iubeasca, nici sa lupte pentru cei dragi si nici macar sa nu mai abandoneze acele fiinte dragi si daruite de Dumnezeu: copiii. un singur lucru am invatat si anume spiritul de turma care este vesnic prezent in vietiile noastre, din pacate.

 

fd0453d2f310aa8d9edd7b7d82fe8b2a