purtam masti si manusi de catifea

purtam masti si manusi de catifea… da fara a fi invitatii unui carnaval fie el venetian sau nu ori fara a fi invitatii unui bal mascat…
purtam masti cand vrem sa cream o stare de conform pentru cei de langa noi, cand totul pare zbuciumat, zdruncinat si vrem sa aplanam totul cu un zambet desi in interiorul nostru arde tot si am distruge doar daca am atinge cu varful degetelor.
purtam din nou masti cand spunem ca suntem “bine” desi nici pe sfert nu simtim asta si nu vom putea simti asa ceva cand in suflet bate un crivat rece de iarna si doare. Doare prezenta, doare absenta, doare lipsa, doare pana si cea mai mica parte … dar esti “bine”, nu?!
purtam masca protectiei atunci cand totul langa noi se prabuseste iar din dragoste pentru ceilalti trebuie sa ii protejam zambind frumos chiar daca nu simtim ca trebuie sa facem asta.
iprocrizia, falsitatea, minciuna poarta de cele mai multe ori acelasi chip care zambeste acum, iar mai tarziu ajunge sa doara infiorator de tare.
purtam manusi de catifea atunci cand situatia este mai mult decat delicata si timid dar totodata sigur vrem sa ne spalam de resposabilitatea unor lucruri de care nu suntem mandri si care voluntar sau nu de noi ne apartin sau poarta intr-o oarecare  masura aprenta noastra.
mai purtam manusile de catifea atunci cand vrem sa scoatem din sufletul cuiva o amintire, niste clipe traite sau inima care in suflet ii ticaie.
purtam masti si manusi de catifea atunci cand viata ne obliga … sau poate nu 🙂 

Reclame

ai ceva de adaugat ?!

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s