alint de cuvinte 15.03.2016

Iti saruta ochii, tamplele, obrajii, gatul, umerii, mainile si fiecare deget in parte … iti miroase parful, se imbata cu el … te alinta precum alinta soarele florile in primele zile de primavara … iti cuprinde capul in palmele lui si te priveste in ochi, ar vrea sa te sarute dar se opreste deasupra gurii tale si zambeste. Se retrage si iar te cuprinde ca intr-un joc nebun, ochii ii sclipesc poate mai rau ca stelele in noptile polare si ard de dorinta mai rau ca un carbune incins dar nu arata deloc … zambeste si tace, grimasa fetei este atat angelica dar gandul este atat de profund.
Iti ridica privirea la nivelul fruntii sale si iti zambeste, iti da parul incet de pe frunte asemenea unui vant cald de vara se uita la tine, nu scoate nici un sunet, gura lui este tot mai aproape de a ta dar nu te saruta … se uita cu ochi vi si te fixeaza cu privirea, deschide gura cum ar vrea sa iti spuna ceva, dar se retrage lasand curiozitatea sa arda mocnit in tine. Se uita, iti atinge obrajii, cu degetele iti atinge ochii, apoi buzele … nu, nici un cuvant, nici un sunet, nimic.
Sulfa peste chipul tau ca si cand marea creatie este finalizata si asta era lucrul final … te admira, iti admira chipul si iti atinge fiecare rid al fetei cu degetele simtindu-le mai aproape si mai intense ca niciodata, de ce?! Pentru ca atunci cand nu veti mai fi impreuna sa simta chipul tau in fiecare fir al degetelor si dorul ar fi mai usor de indurat. Romantic ?!
Iti saruta gatul si isi plimba degetele pe spatele tau ca si cum ar canta o pian si aluneca incet curpinzandu-te si mai aproape de el prinzand mijlocul tau si jucandu-se cu mainile pe sub bluza ta si fara a scoate un sunet … te priveste in ochi si ii place cum taci si in acelasi timp si scoate un sunet cat de mic pentru a-ti putea arata ce simti dar nu, ii pastrezi tacerea si ii respecti acest joc … mainile ii aluneca pe trupul tau fin alintand fiecare bucatica in parte urmata apoi fiind de o atingere a buzelor lui dar nicidecum un sarut doar atingere … ti-ar saruta umerii, spatele, mainile, abdomenul, sanii dar nu …
Iti zambeste te saruta pe frunte si se uita la tine continua sa te alinte si sa te admire …

 

Reclame

ai ceva de adaugat ?!

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s