alergam … ganduri 18.02.2016

alergam …
da alergam in cerc, o viata, la maraton, dupa metrou sau tramvai ori troleibuz … alergam dupa sanse … alergam dupa soare … alergam dupa vise …
toata ziua sau  viata alergam din reflex, din dorinta, de nevoie…
uneori uitam de ce sau care este motivul pentru care dar continuam sa alergam, probabil ca sta in firea omului sau poate este ceva necesar, uneori devenind obligatoriu.
nu inteleg multe sau de ce dar multi spun ca este viata sau sanatate alergatul asta … nimic de comentat dar sperantele sau sansele tot sanatate sunt?
cand speri sa prinzi un om de mana sperand ca acesta se va intoarce catre tine si zambind tot „viata” se numeste?
sperantele ne dau aripi … daaa ne inaltam din pamantul asta negru sau gri si ne face sa visam … sa visam frumos si sa ne imaginam cum ar fi daca ar fi si ce s-ar intampla.
din pacate uneori fugim sau alergam de ce avem langa noi si nu stim sa ne mai intoarcem … parca este ca un facut si ni se sterge din memorie traseul de intoarcere de unde am plecat.
mai alergam si dupa sanse … sanse pe care le pierdem intr-o fractiune de secunda dintr-un motiv cat se poate de sincer : increderea. increderea care se cladeste in ani si se pierde intr-un timp atat de scurt, incat nici nu realizam acest lucru. doare enorm sa pierzi increderea, atat pentru apartinator cat si pentru cel care care greseste. din pacate cu cat se pierde increderea mai des cu atat se recastiga mai greu in oameni, in gesturi si in fapte.
alergam dupa soarele cald si bun in toate zilele geroase, atunci cand se lipesc narile si mainile dar si picioarele sunt din categoria figurilor de ceara, un singur bobarnac sau o simpla atingere si poate crapa … sau poate crea un frig mai mare.
alergam dupa mijloacele de transport in fiecare dimineata sau aproape in fiecare dimineata, de ce?! motive sunt destule, fie ne-am trezit tarziu, fie nu ne sta bine parul si este mai ciufuluit sau machiajul nu este suficient de stralucuitor pentru a putea intoarce privirea mult dorita.
toata viata alergam, nu conteaza directia sau scopul, distanta sau persoana … cand nu vom mai alerga vom incepe oare sa traim?!
 
fiti cuminti si cu minti 🙂
Reclame

4 gânduri despre „alergam … ganduri 18.02.2016

ai ceva de adaugat ?!

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s