Stare

ganduri …. 06.02.2016

sa vrei si sa ai, sa posezi si sa detii. nu intotdeaua ce vrei, ce ai atins poate fi al tau. pentru a putea fi doar al tau trebuie sa stii ca il meriti si ca poti sa il ingrijesti, sa fii acolo pentru el zi si noapte nu doar in momentele fericite sau de fericire maxima. nu poti avea daca nu stii cum sa ceri sau nu poti sa ceri daca nu stii cum sa primesti.
viata are o regula simpla : cere si ti se va da. poate ca nu ti se va da atunci cand ai cerut dar fii sigur ca cineva, cumva, candva a auzit strigatul tau.
se mai spune ca atunci cand iti doresti cu adevarat tot universul lucreaza pentru a-ti aduce dorinta cat mai aproape de implinire si de adevar. din pacate pentru asta nu exista timpul prezent si „acum”. nu, totul se intampla la timpul si momentul care ti-e dat sa se indeplineasca.
da, stiu si eu imi doresc multe si nu am primit raspuns la si mai multe dar gramul ala de bine si de speranta ma tin pe o linie decenta de plutire.
a poseda o persoana, o viata, o faptura cat de mica mi se pare cel mai groaznic lucru. practic ii rapesti frumusetea, libertatea, bucuria si culoarea. il iei pentru tine si atat, devinind astfel  acel lucru un bun personal si tu un egoist. nu trebuie sa devi niciodata proprietatea cuiva, pentru ca te-ai nascut sa fii liber nu sa apartii.
a detine un bun, un lucru, o stare poate ca face parte din categoria lucrurilor frumoase pe care le putem avea deoarece sunt proprii si persoanel. da si aici parca aud „da si sa vrei e acelasi lucru” da, dar de multe ori a vrea si a avea merg in mana in mana dar nu mereu … nu tot ce vrem putem avea si nu tot ce am avut inseamna ca ni l-am dorit. de multe ori primim si ce nu ne dorim pentru ca asa se intampla in viata dar trebuie sa le luam ca a atare si sa le traim.
din pacate, nu putem sari peste episoadele care nu ne plac si sa mergem asa cu ele inainte caci inapoi nu avem cum …

fiti cuminti si cu minti!

 

Anunțuri

ai ceva de adaugat ?!

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s