Iarnaaaaa….

Iarnaaaaa….

În sfârşit miroase a iarnă în Bucureşti, ger zăpadă, hmmmmmm o frumuseţe. Ador iarna, ador zăpada, îmi place şi viscolul cel mare, chiar dacă sună dubios. Nimic nu e mai frumos decât zăpada, să vezi cum totul este îmbrăcat în mantie albă. Ştiu că mulţi nu suportă zăpada din varii motive de exemplu că stau 3 ore în staţia de maşină şi aceasta întârzie să apară, sau că nu avem canalizare de aşa manieră pentru a evita bălţile făcute după topirea mormanelor de zăpadă. Asta e, de acord cu voi, dar nu toţi ne permitem să mergem la munte să ne bucurăm de zăpadă, aşa că ne bucuram de cea de aici, din Bucureşti.
A venit destul de târziuţ zăpada în Bucureşti, dacă de Crăciun ziua Sfântă a semănat mai mult cu cea unei zile de primăvară respectiv cea de Paşte, acum este multă multă zăpadă, geruţ şi multă veselie pe chipul copiilor, dar şi în al nostru. Parcă şi acum ar merge un săniuş sau construirea unui om de zăpadă, dar cum unii sunt prea mândrii şi prea orgolioşi pentru a recunoaşte asta … ma abţin de la prea multe comentarii.
Până una alta eu mă bucur din suflet că în sfârşit a venit mandra cu haina albă şi mâine voi avea o porţie sănătoasă de săniuş (acest „sport” se poate practica şi la 50 de ani), cel mai probabil îl voi construi şi pe omul de zăpadă şi bineînţeles nelipsita bulgăreală.
Deci, acestea fiind zise, vă voi ataşa mâine câteva poze de la porţia de zăpadă, acum vă arăt numa cum arată părculeţul meu acoperit de nea.
Seară bună să aveţi!

Anunțuri

4 gânduri despre &8222;Iarnaaaaa….&8221;

ai ceva de adaugat ?!

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s