La Multi Ani Freddie!!

La Multi Ani Freddie!!

Pe numele sau real Frederick Bulsara, Freddie Mercury s-a nascut la 5 septembrie 1946, intr-unul din cele mai exotice locuri din lume – Zanzibar.
Fiul unui politician englez, aflat mai mereu in calatorii de lucru, Freddie a acumulat experiente de viata, cunostinte si emotii din diverse colturi ale lumii, care aveau sa-l transforme in incredibilul artist de mai tarziu, relateaza Biografie Online.
Initial, destinul lui Freddie nu parea catusi de putin legat de muzica, avand in vedere alegerea sa de a se specializa in arte si design, in cadrul Institutului de Arte Ealing, dar pasiunea sa pentru pian a invins, iar vocea cu totul si cu totul speciala i-a deschis drumul catre magicul univers al scenei muzicale internationale.
Cand Freddie i-a intalnit pe Brian May si Roger Taylor, fondand impreuna grupul Queen, viata artistului avea sa se schimbe in intregime, incepand cu adoptarea numelui Mercury, in loc de Bulsara, care nu suna tocmai bine pentru un solist ambitios, aflat in plina afirmare.
Pe scena, ca si in viata de altfel, Freddie se demonstreaza un veritabil spirit liber, de o spectaculoasa intensitate si geniala intuitie artistica, patimas, fara sa accepte limite si oprelisti, o figura unica, inimitabila, in peisajul artistic international.
Freddie Mercury, unul dintre putinii artisti ai lumii care au reusit, in cadrul unui concert sustinut pe un stadion cu mii de spectatori, sa capteze atentia tuturor cu un simplu gest, demonstrandu-se un extraordinar interpret, a fost fara indoiala cel ce a stiut sa transforme fiecare spectacol intr-o veritabila experienta de neuitat.
La Multi Ani Mr Bad Guy Mercurry!!

Anunțuri

ai ceva de adaugat ?!

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s