Prieteni…

Prieteni sau amici?! Prieteni sau cunostinte?! E o intrebare la care greu gasesti raspunsul in zilele astea. Se spune ca prietenia adevarata se gaseste rar si e bine sa o tii langa tine mereu.
Din pacate vremurile in care aveai langa tine un prieten adevarat incep sa se duca, multi se dau prieteni doar pentru interes (cum ar zice o vorba din popor mai tiganeasca ce-i drept).
Nu de multe ori daca cineva se aproprie si vrea sa iti fie prieten nu inseamna care vre-un interes, poate chiar ar vrea sa fie alaturi de tine si te apreciaza asa cum esti.
Un prieten adevarat este acea persoana care este mereu langa tine nu doar cand iti este greu, te suna mereu nu doar cand iti este greu, se intereseaza mereu de tine nu doar cand isi aduce aminte.
Amicii sau cunostiintele sunt si ele mereu langa tine dar nu ca un prieten, se poate intampla ca un amic sa devina prieten, dar si un prieten sa devina amic foarte usor. De la prietenie la amicitie nu este doar un pas.

Reclame

6 gânduri despre „Prieteni…

  1. woooof! incep sa ma conving (mai mult) ca toate se intampla cu un motiv..
    stii de ce? pt ca tocmai m-am „certat” cu o buna prietena… acum, sunt 😦 intre doua cuvinte.. prieten sau amic… 😦

    Apreciază

  2. Pfff…in ziua de azi si intr-un caz similar,i-as mai acorda o sansa (de dragul prieteniei) dar daca nici atunci nu se indreapta situatia,pot transforma ceea ce a fost prietenie intr-o adevarata dusmanie :))

    Apreciază

ai ceva de adaugat ?!

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s