Se intampla in Bucuresti

Se intampla in Bucuresti

Astazi am fost martora la cateva lucruri care mi-au atras atentia, in mod direct.

1 O fetiscana nici prea inalta, nici prea scunda, nici prea grasa, nici prea slaba, imbracata cat de cat ok mi-a atras atentia intr-un mod ciudat. Cum a facut asta? Simplu. Pe umeri avea o papornita roz dar un roz oribil iar in picioare, o preche de cizme de cauciuc tot ROZ dar un roz tipator de se vedea la 2 kilometri distanta…deh daca a vrut sa asorteze incaltarile cu geanta…sau poate s-a simtit pantera roz si de asta…una peste alta oribila imaginea, imi pare rau ca nu am fotografiat-o sa o vedeti si voi, am uitat sa precizez tipa nu era rroma sau tiganca, nup era romanca.
2 Venind de la radio Sport Total, am avut ghinionul de a auzi in 330 un jingles de Craciun, da ati auzit bine. Un jingles de Craciun cand noi suntem in luna Februarie. Oi fi eu blonda dar ce mama dracu mai cauta jingles-ul de Craciun acum in februarie!? Sau era o proba sa vada daca se aude bine?!
In fine, am crezut ca nu aud bine, sau mi se pare, sau este o sonerie de telefon, dar din pacate nu a fost … mda no coment.
3 Ultima dar nu cea din urma bomba bombelor. La „singurul post de rock clasic din Romania”( o fi nu contest) s-a produs o extorsiune, sau mai multe. Din prostia unuia, sau a mai multora pe postul de radio cu pricina, a fost difuzat Goran Bregovic. Ce dracu o cauta ala acolo la un post de radio care se crede clasic rock?! Canta si el rock si eu nu stiam :D.
Tot astazi am auzit ca s-au mai produs extorsiuni la postul numit Rock FM unde au rasarit trupele BonneyM, si Abba.
Ce naiba atata minte ingusta sa ai sa incat difuzezi asa ceva pe post de radio si mai ai curaj sa spui ca esti post de rock? Mai exitsa varianta urmatoare: nu au mai avut melodii de rock si au incercat sa pacaleasca lumea difuzand altceva :D.
In fine tare ciudate sunt uneori lucrurile in Bucurestiul asta.

nota bene: extorsiune = intamplare nefericita, ghinion)1( iesire, plimbare )2(

Anunțuri

4 gânduri despre &8222;Se intampla in Bucuresti&8221;

ai ceva de adaugat ?!

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s