Când inima plânge, se nasc huiduielile

Când inima plânge, se nasc huiduielile

Cum poţi să te superi pe Bănel Nicoliţă? Cum poţi să înjuri un jucător care aleargă cu trei plămâni nu cu doi cât are un om simplu? Cum să înjuri un jucător simplu, modest, cuminte care nu este certat cu presa din cauza cluburilor de noapte sau pozelor cu diferite pipiţe din showbiz-ului de pe planruile mioritice.
Ei bine că s-a întamplat ca acel Bănel iubit de publicul din Ghencea să fie injurat, huiduit şi fluierat. Motivul?! Doar cei prezenţi la meciul cu Grashopper contând pentru calificarea în grupele Europa League.
Se mai ştie că acesta a fost convocat la echipa naţionala, pentru meciul amica cu Turcia, meci care a fost pierdut scor 2-0. Mulţi spun că vinovat pentru căderea lui Bănel, este Răzvan Lucescu când acesta schimbându-l după 11 minute de la introducere în teren, jucătorul stelist fiind găsit vinovat pentru esecul nationalei.
Dacă în Turcia nu a fost huiduit şi fluierat, pe stadionul Ghencea s-a petrecut inevitabilul : în minutul când a fost schimbat de Ilie Dumitrescu un întreg stadion l-a fluierat şi l-a huiduit. Ce a făcut, ce nu a făcut, ce a greşit sau ce nu a greşi doar „fanii” care l-au înjurat ştiu. Astfel Bănel trece din nou printr-o perioada neagra, printr-o pasă proastă.
Cireaşa după tort a fost pusă de patronul Gigi Becali care a anuntat că Bănel nu are nici o oferta din afară, cu toţii ştiam că va pleca în Rusia, iar tot ce se vuia erau doar vorbe pentru a-l îmbărbăta pe jucător, înainte de meciul cu Grashopper.
Tot ce rămâne de făcut este ca acei „fani” care l-au iubit apoi l-au înjurat, să îşi ceară scuze, iar dacă nu vedem aşa ceva la patron măcar la fani şi să i se mai acorde o şansă.

Anunțuri

ai ceva de adaugat ?!

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s