Visul unei nopti de vara…Liga 1

Visul unei nopţi de vară

Bucureşti, 31 august 2010

Locaţia : Stadionul Steaua, din Bulevardul Ghencea, meci disputat între Steaua Bucureşti şi Universitatea Craiova

Actori : Ion Onicaş, Mihai Costea, Adrian Mititelu şi Gigi Becali

Motivul : golul anulat pe motiv de ofsaid

De multă vreme stadionul din Bulevardul Ghencea nu a mai avut un meci cu casa închisă iar suporterii nu au mai încurajat echipa chiar şi atunci când era condusă. Cu cateva minute înainte de startul partidei, stadionul era plin, nu puteai arunca un ac.

Se pare că odata cu venirea lui Victor Piţurcă şi meciul din prima etapă disputat cu cei de la Universitatea Cluj, i-a convins pe mulţi suporteri să vină la stadion, să încurajeze echipa şi să vadă noua faţă, şlefuită de meşterul Piţurca, a Stelei.

Totul anunţa a fi un meci frumos, cu o atmosfera care era seamană cu cea a unui vulcan care sta sa erupă, fani mai mici sau mai mari care încurajau echipa.

La scorul de 1-0 pentru craioveni, oltenii au crezut ca au spart gheaţa după mai bine de 20 de ani decând nu au mai reuşit să îi învingă pe stelişti.

În minutul 57, Mihai Costea duce scorul de 2-0, dar bucuria lor este scurtă şi întreruptă de semnalizarea lui Ion Onicaş, care il vede pe jucator în ofsaid, ridcă fanionul  iar Marius Avram anulează golul. De aici şi până la circ, scandal şi vorbe grele nu a mai ramas decât un pas. Meciul se încinge mai tare, iar Steaua reuşeşte să înscrie de două ori prin Bogadan Stancu şi Romeo Surdu, sa câştige meciul cu 2-1 şi să ma adune încă 3 puncte vitale.

După meci răbufnirile şi vorbele grele la adresa arbitrajului au continut şi au fost pe buzele tuturor realizatorilor de emisiuni sportive şi pe prima pagina a ziarelor zile bune.

Atacurile lui Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, au fost multe şi accide printre care enumăr : ” L-aţi inviat pe Ceauşescu” sau ” O să cer audienta la preşedintele Basescu”. De partea cealaltă Gigi Becali nu a putut să tacă,şi a început să ofere declaraţii, aşa cum ne-a obişnuit mereu, care mai de care mai accide, unele chiar bănuitoare : „Greşelile de arbitraj sunt în favoarea echipelor mari” sau ” Cu sau fără arbitri, trebuie sa câştig campionatul”.

Până când se va lămuri a cui este vina, cât şi cum va plati, Craiova rămâne cu un vis frumos în plină vară când putea câştiga meciul cu Steaua după mai bine de 20 de ani de seceta.

Reclame

ai ceva de adaugat ?!

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s