Din ciclul românul: o specie mai ciudată

Din ciclul românul: o specie mai ciudată

Ieri am ieşit cu o prietenă afară să ne plimbam cu rolele şi cum ne plimbam noi frumos la orizont apare un tip care ţinea ceva în mână. Nu vă gândiţi ca avea o plasă sau un ziar, nu chiar deloc avea o narghilea cu cărbuni, si tot tacâmul ei şi pufaia din ea pe strada. Următoarea mişcare a fost bine înţeles o porţie de râs pe bune.

O alta fază  care sigur nu o voi înţelege niciodata este : de ce mama dracu se face grătar ori la ghenă, ori la colţul blocului când te poţi duce undeva la marginea Bucureştiului şi poţi face câte gratare vrei şi să sfârâi câte fripturi vrei că acolo sigur nu îţi iei înjuraturi ca la bloc. În fine fiecare cu buba lui la cap (păcat că unii au mai multe). Astăzi se anunţa zi de leneveală grupa mare, când pe balcon intră miros de grătar, total neobişnuit, dar când maimutele au început să se simtă bine şi să chiuie pe muzică de manale, apoi pe muzică grecească Sfinţii lor mi-a sărit ţandăra. Dar ce să fac eu singură dacă nimeni nu s-a sesizat de ce taman eu? poate că pe mine mă deranjeză dar pe alţii chiar deloc. În fine ce odihnă sâmbăta sau duminică, program de manele şi gratar în parcare.

O altă chestie din prostia românească este aceea de a merge cu maşina decapotabilă iar din ea să răsune muzică. Nimic neobişnuit dar când din ea zbiara maneaua  te iei cu mâinile de păr, mai ales să se aşeze lângă tine la semafor şi să îşi dea importanţa. Naiba, vrei să zbiere muzica, mergi cu maşina normală şi dă-ţi nene volumul la maxim să auzi tu şi atât nu tot cartierul.

Iar ca tacâmul să fie complet au răsărit în parc compatrioţii noştri rromi cu casetofonul pe umeri răsunând de acolo manele. Deci nici în parc nu ai linişte oricât ai cauta.

Fraţilor vă înteleg că va plac manelele dar totuşi bun simţ nu strică păcat că nu există.

Anunțuri

ai ceva de adaugat ?!

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s